Љубов и Секс

Што најмногу сакаат да слушнат мажите и жените за време на секс?

Што најмногу сакаат да слушнат мажите и жените за време на секс?

Анкетата од истражувањето спроведено од страницата за возрасни Vivastreet открива што највеќе сакаат (и што не сакаат) да слушнат мажите и жените за време на секс.

Резултатите покажале дека стенкањето е на прво место и за мажите и за жените. Говорењето простотилоци (dirty talking) исто така е високо на листата за двата пола.

Што највеќе ги пали жените:

Стенкање – 34%

Зборување „прљавштини” – 22%

Воздишки – 19%

Врескање – 13%

Пцуење – 6%

Квичење – 3%

Ништо/тишина – 3%

Мажи:

Стенкање – 33%

Зборување „прљавштини” – 23%

Воздишки – 16%

Врескање – 10%

Пцуење – 10%

Квичење – 6%

Ништо/тишина – 2%

Работи кои жените најмалку сакаат да ги слушаат за време на секс:

Ништо/тишина – 20%

Стенкање – 17%

Врескање – 17%

Пцуење – 14%

Квичење – 14%

Зборување „прљавштини” – 11%

Воздишки – 7%

Мажи:

Ништо/тишина – 28%

Стенкање – 12%

Врескање – 15%

Пцуење – 12%

Квичење – 16%

Зборување „прљавштини” – 12%

Воздишки – 5%

извор:кајгана.ком