Љубов и Секс

Сака секс на првиот состанок: Овој хороскопски знак не ги ограничува своите страсти и желби!

Сака секс на првиот состанок: Овој хороскопски знак не ги ограничува своите страсти и желби!

Иако луѓето имаат тенденција да го запознаат својот партнер со кого ќе завршат во кревет, ова не важи за сите. Еден хороскопски знак е нешто полиберален од другите. Студиите покажаа дека овој знак е почесто препуштен на страстите на првиот состанок, без ограничување на желбата и хемијата што тогаш се појавува.

Истражувањето на веб-страницата „Plenty Of Fish“, во кое учествувале 2.000 луѓе од Велика Британија, открило дека тие се посветуваат на сексуалниот чин најбрзо, ни помалку ни повеќе, отколку Водолијата.
Дури 15 проценти од луѓето родени во овој хороскопски знак признале дека имале секс на првиот состанок.

Луѓето родени помеѓу 21 јануари и 18 февруари се познати по заводливите способности, а кога се во прашање емоциите, тие многу лесно се вљубуваат и се подготвени брзо да ги прескокнат сите оние „досадни“ прашања и да скокнат во кревет.

извор: локално.мк