Љубов и Секс

„Pornhub“ на цел свет, па и на Македонците им овозможува бесплатни ‘Premium’ филмови за возрасни

„Pornhub“ на цел свет, па и на Македонците им овозможува бесплатни ‘Premium’ филмови за возрасни

„Pornhub“ на цел свет, па и на Македонците им дава бесплатана ‘Premium’ содржина.

Најпрвин им дадоа бесплатна ‘Premium’ содржина на Италијанците, потоа на Шпанците и Французите, а од 23-ти март таа привилегија им ја овозможуваат на сите, за да останат дома и да ја израмнат кривата, односно да го намалат бројот на заразени од коронавирусот.

Понудата ќе трае до 23-ти април.

„Важно е да подадеме рака и да им овозможиме на луѓето добро да го поминуваат времето. Се надеваме дека со ширењето на Pornhub Premium на луѓето ќе им дадеме причина повеќе да останат дома и да ја израмнат кривата“, рекол претседателот на компанијата, Кори Прис.

Најавија и дека 85 отсто од заработката ќе им ја дадат на актерите кои останале без работа, пренесува „Next Web“. Освен тоа, го промениа и логото во Stayhomehub.

извор:точка.ком.мк