Љубов и Секс

Подобрете го вашиот сексуален живот во неколку чекори

Подобрете го вашиот сексуален живот во неколку чекори

Дали сакате да го подобрите вашиот сексуален живот и да му пружите подобар сексуален живот на вашиот партнер?

Доколку веќе се ви е клише и ви здосадува време е да превземе нешто и да се посветите да најдете подобар начин за зачинување на Вашиот сексуален живот.

Погледнете ги овие совети:

  1. Престанете да се заморувато со тоа колку често и каков секс имаат луѓето околу вас. Дури и кога вашите пријатели ги прераскажуваат своите авантури, не верувајте во се што ќе ви кажат, затоа што никогаш нема да ја дознаете целата вистина.
  2. Сите луѓе имаат свои желби и фантазии, но за да може вашиот партнер да ги исполни сите, морате прво да ги споделите со него.
  3. Со мастурбацијата уште подобро ќе го запознаете своето тело, своите желби и потреби, а што колку повеќе имате оргазам, толку повеќе ќе го посакувате.
  4. Во денешно време се потешко е да се биде спонтан, па затоа би требало да почнете да верувате дека планираниот секс не е лош. Пробајте да го држите својот партнер возбуден уште од утрото, а вечерта проверете дали тоа што досега сте мислеле е точно.