Љубов и Секс

Пет сцени од филмовите за возрасни што жените би сакале да ги испробаат!

Пет сцени од филмовите за возрасни што жените би сакале да ги испробаат!

Филмовите за возрасни не се резервирани само за мажи. Иако многу филмски сексуални авантури од реалниот живот често не се примамливи или изводливи, некои сцени секако можат да послужат како инспирација за мал интимен експеримент во кревет.

Прочитајте подолу кои сцени од филмовите за возрасни жени би сакале да ги испробаат.

1. СЕКС ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО

Нема личност која барем еднаш во животот не се прашувала како изгледа во моментот на водење љубов. Затоа идејата за секс пред огледало е толку примамлива. Глетката на партнерот е возбудлива, но уште повозбудлива може да биде глетката на страственото заедништво, па не двоумете се да ја исполните оваа фантазија.

2. ЕКСПЕРИМЕНТИРАЊЕ СО СЕКС ИГРАЧКИ

Сексуалните играчки сè уште се табу тема за многу парови. Сепак, оние жени кои на пр. пробале игра со вибратор или стимулативен прстен, тие знаат колку таквата ситница може да ги разгори страстите. Имено, докажано е дека помагалата го подобруваат оргазмот на жената, а кога партнерот ќе ги земе, се случува незаборавна кулминација.

3. УЛОГАТА НА ДОМИНА

Митот за тоа како жените претпочитаат да бидат пасивни во интимни моменти треба да се заборави што е можно побрзо. Поубавиот пол навистина сака да биде доминантен во кревет, да преземе иницијатива и да го контролира својот партнер. Тоа е дел од таа фантазија и исполнување на сите желби што ги имаат домините во тој момент.

4. СЕКС СО ПОВЕЗ ЗА ОЧИ

Врзаните очи ќе спречат предвидливост за време на интимни моменти. Кога не гледате и не знаете на кој дел од вашето тело ќе „слета“ бакнеж или допир од партнерот, сите сетила се будат во силно исчекување.

5. СЕКС НА ЈАВНО МЕСТО

Главната тема на многу филмови за возрасни. Станува збор за спонтан и огнен секс на оддалечена плажа или некое друго јавно место што е доволно скриено за да им овозможи на партнерите да експлодираат од страст, без никој да го види тоа.

извор: Попара.мк