Љубов и Секс

Тоа што прво ќе го забележите на фотографијата ги открива вашите најголеми слабости во љубовта

Понекогаш замижуваме пред нашите слаби страни, а тоа ни предизвикува болка во срцето и душата. Упорно се вртиме во круг, губејќи ја перспективата...