Љубов и Секс

Овие делови од женското тело ги обожаваат мажите

Овие делови од женското тело ги обожаваат мажите

Повеќето жени мислат дека кога станува збор за она што ги привлекува мажите тоа е свршено, издолжено и затегнато женско тело без маани. Но, вистината е дека тие сакаат некои неочекувани детали, а најмногу го ценат природниот изглед.

Коса

Нејзиниот мирис и свежина кога ќе ги намести своите усни да ве бакне. Начинот на кој таа паѓа преку очите ја буди желбата полека да ја тргнете со раката позади увото и добивате желба со раката да поминете низ неа и да уживте во нејзината мекост.

Кожа

Толку мазна и мека, ги предизвикува мажите да ја бакнат и допрат. Токму кожата е една од причините зошто секој маж попрво би поминувал време на романтични моменти со жената отколку со својата богата колекција на филмови за возрасни.

Раменици

Има нешто во женските раменици и врат што кај мажите е неодоливо. Можеби е тоа совршениот облик кој ги привлекува да се приближат, нежно да ги бакнат со своите усни и да го вдишат тој природен мирис на женската кожа. Овој дел од женското тело воедно се смета и за ерогена зона.

Грб

Темел на секое елегантно држење и грациозно движење е дискретната S линија на грбот, за која бројни мажи истакнуваат дека ги привлекува повеќе од деколтето. Суптилно нагласен со парче облека, цврст и убаво обликуван грб е инспирација на бројни уметници, а за мажите ги привлекува како магнет.

Извор: среќа.мк