Љубов и Секс

Оваа поза во сексот ветува моќен оргазам

Оваа поза во сексот ветува моќен оргазам

Барате ли начин да ги „зачините“ работите во вашата спална соба?

Не сакате вашиот сексуален живот да стане монотон и предвидлив, тогаш треба да бидете отворени кон новите пози и искуства.

Доколку барате случајна техника за длабока пенетрација, „Daily Star“ во соработка со продавницата за секс играчки ви пренесува една поза која што сите треба да ја пробате.

Како изгледа позата „Victory V“ и поради што ја нарекле така, може да забележите од илустрацијата.


Од компанијата за специјализирани секс играчки и долна облека, тврдат дека оваа поза е осмислена за доживување на моќен оргазам.

„Понекогаш промената на перспективата може да биде проследена со прекрасно искуство“ – велат од „Ann Summers“.

„А, тоа секако дека е случај и кога станува збор за вашиот сексуален живот. „Victory V“ е осмислена за да постигнете моќен оргазам“.

„Оваа поза ветува повеќекратна стимулација и пенетрација со што многу полесно може да се стигне до вашата Г-точка“.

Од компанијата исто така изјавиле дека доколку ја применувате оваа поза поволно е да користите и вибратор со чија помош ќе дојдете до поголемо задоволство.

извор: точка.мк