Љубов и Секс

Ова е прво нешто што жените го забележуваат кај мажите, додека се на плажа

Ова е прво нешто што жените го забележуваат кај мажите, додека се на плажа

Ако мислевте дека жените се подобри и не им е важен физичкиот изглед, се лажете.

Новото истражување покажало дека и жените и тоа како ги загледуваат мажите.

Со оглед на тоа дека е лето и е време за на плажа, она што жените најпрво го забележуваат кај мажите се стомачните мускули, а на второ место е лицето.

Така ако имате затегнат стомак слободно може да се прошетате на плажа и бидете сигурни дека секоја жена ќе ги забележи.

После лицето, според ова истражување жените преминуваат на посматрање на рамената и бицепси, а на крајот доашаат и очите, насмевката и висината.

На првиот состанок пак жените обрнуваат внимание на рацете и ноктите, па затоа потрудете се да ви бидат уредни и исечени ноктите.