Љубов и Секс

Откриена една од причините зошто не можете да го доживеете врвот

Откриена една од причините зошто не можете да го доживеете врвот

На Универзитетот во Кардиф беше спроведена студија за влијанието на ботоксот врз сексуалниот живот на жените кои го користеле. Истражувањето покажа дека тие жени имаат потешкотии во сексуалниот живот и достигнувањето на врвот.

Во објаснувањето на докторите кои го надгледуваа истражувањето, се вели дека – кога немаме контрола врз мускулите на лицето, потешко покажуваме емоции, бидејќи ботоксот влијае на изразите на лицето и затоа имаме потешкотии во постигнувањето на оргазам.

извор:попара.мк