Љубов и Секс

Осум типа на оргазам кај Македонките

Осум типа на оргазам кај Македонките

Како звучат Македонките додека водат љубов знаеме. Ако сте заборавиле што викаат за време на секот, ќе ве потсетиме…

Ама ги знаете ли фазите за време на сексот или поточно типовите на оргазам кај Македонките? До душа секоја си има свој тип, а може една да има и повеќе типови одеднаш… Не  секс со повеќе типови, иако и тоа е можно, туку повеќе типови на „секс завршница“.

Вака звучат 8-те типа на оргазам кај Македонките:

  1. Асматична екстаза: Аха, ахххх, ааааах….
  2. Посесивно – рекетарски: Дај, даааај, даааааајјјј…
  3. Свршувачко – ненаситен: Уште, уштееее, ууууштееееее…
  4. Религиозен: Оххх, Боже…
  5. Самоубиствено – суициден: Готово, умирам, ќе умраааамм…
  6. Убиствено – уценувачки: Ако прекинеш, ќе те убијам, ќе те убијааааааааам…
  7. Грчко – римски  оргазам: Не, нееее, неееее… Си, си, сиииии… НЕ СИ нормален, како ме…
  8. Безвучен или таканаречен „нем“ оргазам, без испуштање на било какви звуци на блаженство при „свршувачката“, само со превртување очи, грчење и трзаји на телото и горните и долните екстремитети.

Наше беше да ви ги презентираме и појасниме, а Ваше е дали ќе се пронајдете во некој од нив?