Љубов и Секс

Орално до лудило

Орално до лудило

Оралниот секс е едан од омилените патишта за задоволување на мажот. Некои жени го сакаат, некои се гадат од тоа, но сите заеднички посакуваат да направат нешто што би го излудело мажот во кревет.

Ако сакате тој да биде воодушевен, мора да му покажете дека и на Вас ви е исто така убаво, како што му е и нему. Контактот со очите е доволен за некои нови моменти. Разновидноста е клучен момент во секој орален секс. Движењата се важни, вашите потези треба да бидат разновидни. Менувајте ги позите и вклучете се’ што може да се вклучи – раце, усни,  јазик, гради… Оралното лудило може да го „зачините“ и со течна чоколада, лед, мед, шлаг, слатко, овошен сируп… или некоја секси играчка.

За крај. При оралниот секс не е потребно да го третирате целиот пенис. Повеќето важни нервни завршетоци се наоѓаат на самиот врв. И секако, не заборавајте дека… крајот – делото го краси!

Извор: Надлану.ком