Љубов и Секс

Од што се плашат машките кога се во врска

Од што се плашат машките кога се во врска

Мажите повеќе се плашат во врска од некои работи, во споредба со дамите…

Со напредокот на врската, нормално е дека ќе мроа да се запознае со нејзините родители, со цел да ја издигне врската на повисоко ниво. Тоа за мажите е предизвик што мора да го совладаат, во смисла да ги запознаат родителите, од што се срамат. Поточно, се плашат од нивните прашања, каде се гледаат за 5 години во заедничката иднина со партнерката, што е комплицирано прашање за нив, оти никогаш и не размислувале.

Темпирана бомба е и прашањето каква е нивната финансиска состојба, затоа што мажите имаат его и мислат дека никогаш немаат доволно пари. Верувајте, парите не се најважни, туку вашиот карактер, филозофијата и комуникацијата со луѓето.