Љубов и Секс

Нова жешка поза која паровите ги носи до “лудило“ и најмногу им ласка на мажите

Нова жешка поза која паровите ги носи до “лудило“ и најмногу им ласка на мажите

Кога станува збор за сексуален однос сите имаме некоја своја омилена секс поза.

Сепак, добро е одвреме-навреме да внесете некои новини во сексуалниот живот, а новата поза може и тоа како да го “зачини“ вашиот интимен живот.

Позата која ја нарекуваат “јадица“ може да биде вистинско освежување за вас и за вашиот партнер.

Добрата вест е тоа што не се потребни многу акробации и многу потсетува на добро познатата стара мисионерска поза.

 

Многу од паровите изјавиле дека оваа поза е една од омилените пози затоа што му ласка на величината на машкиот полов орган.

Експертката за сексуални односи Трејси Кокс објаснува како оваа поза треба да изгледа:

„Мажот се наоѓа над жената која лежи на грб. Тогаш доаѓа прашањето зошто оваа поза се нарекува “јадица“. Нозете на жената се свиени во колената и подигнати се на рамениците на партнерот. “

Покрај оваа поза, паровите често како свои омилени пози ги издвојуваат мисионерската и доги позата.

извор: точка.мк