Љубов и Секс

Нова анкета покажа која поза во сексот им е омилена на мажите и жените

Нова анкета покажа која поза во сексот им е омилена на мажите и жените
Нова анкета покажа која поза во сексот им е омилена на мажите и жените. Анкетата опфатила повеќе од 2 000 испитаници, од кои 27 проценти мажи и 35 проценти жени се изјасниле дека омилена поза им е „мисионерската“.

На второ место испитаниците ја избрале „доги стајл“, поза за која гласале 22 проценти од жените и 21 процент од мажите.

На третото место е „каубојската поза“, а на четвртото „лажичката“.

Извор: макфакс