Љубов и Секс

Никогаш не е доцна за љубов: 102 годишен жена се омажи со 100 годишен маж

Никогаш не е доцна за љубов: 102 годишен жена се омажи со 100 годишен маж

Џон и Филис Кук се венчаа на 100 и 102 годишна возраст, докажувајќи дека бракот и љубовта немаат ограничување на возраста.

Долговечноста во семејството на Филис е генетска со оглед на тоа дека и нејзината мајка живеела 106 години. Заљубените се запознале во 2018 година, но во последните неколку месеци развиле подлабока врска. Како посветена христијанка, Филис одлучила дека најдобро е да стапат во брак и да ја крунисаат љубовта на тој начин.

извор|: среќа.мк