Љубов и Секс

Не може да им одолее ниту една жена

Не може да им одолее ниту една жена

На мажите родени во овој знак не може да им одолее ниту една жена.

Станува збор за Шкорпиите.

Тие ги шармираат сите околу себе со својата харизма, а и освојуваат со својот сексапил. На нив „паѓаат“ сите жени.

Тие се познати по својот став со кој ги привлекуваат луѓето, независно од тоа дали станува збор за мажите или жените, а само едно е сигурно – тие им се допаѓаат на сите. Се карактеризираат со одредена доза на мистичност, а имаат и специфичен карактер, однесување и размислување.

Одлично се поставуваат кон секоја дама, а кога е во прашање нивната избрана жена знаат да ја подигнат на престол и да се однесуваат кон неа како вистинска кралица. И кога се во врска, тие се многу популарни меѓу жените бидејќи секогаш флертуваат по малку, каде и да се појават.

Ниту една жена не може да им одолее, ниту пак да ги заборави овие заводници.