Љубов и Секс

Натерајте го вашиот партнер целосно да полуди по вас

Натерајте го вашиот партнер целосно да полуди по вас

Сигурно сте научиле и процениле што најмногу ја возбудува вашата душичка, како да се облечете, да се однесувате, што да му кажете. Сепак, не е на одметда откриете уште неколку ситници што ќе го направат вашиот сексуален живот уште подобар, полуд , повозбудлив, известуваат медиумите.

Девет кратки совети што ќе го натераат да има само една слика во главата цел ден – вие, и само вие

1. Кога водите љубов, вклучете ги светлата.

2. Не избегнувајте да бидете горе за време на сексот.

3. Влезете му под туш без најава.

4. Шетајте голи по станот.

5. Поканете го на кафе, а потоа повлечете го во мракот.

6. Напишете му секси порака.

7. Или уште поочекувано, неколку „жешки“ зборови на неговиот деловен меил.

8. Додека водите љубов, не задржувајте го гласот.

9. Опишете му ја сексуалната сцена за која фантазирате – каде, кога, под кои околности

извор:попара.мк