Љубов и Секс

На овие начини сакате да си ја спасите врската и правите катастрофални грешки

На овие начини сакате да си ја спасите врската и правите катастрофални грешки

За да се спаси една врска или брак треба многу работа, но постојат граници преку кои не треба да се прејде и кога треба да сфатите оти треба само да го пуштите бројот кој тоне.

Ова се најлошите работи кои можете да ги направите во вашата врска која пропаѓа:

Се правите дека се е во ред

Раскинувањето за некого е срам, па глумат дека се е како што треба. Тоа не вклучува само глума пред роднините и пријателите – паровите кои се трудат со игнорирање да го решат проблемот често глумат и кога се сами.

Се одлучуваат за брак

Сигурно сте слушнале барем за еден пар кој веќе одамна е несреќен, но наместо вести за раскинување, слушате дека ќе се венчаат. Стравот од осаменост кај некои луѓе е толку голем што понекогаш тие се подготвени да направат се за да не дојде до тоа.

Работат на дете

-Многу ни е лошо во врската, можеби работите ќе тргнат на подобро кога ќе добиеме дете – иако ова е погрешен пристап, голем број луѓе се уште така размислуваат.

извор: Курир.мк