Љубов и Секс

Мажите се посреќни со полнички жени

Мажите се посреќни со полнички жени

Студијата спроведена минатото лето на универзитет во Мексико покажа дека посреќни се мажите што се во врска со дебелки жени.

Во студијата учествуваа стотици двојки, како и мажи што не биле во врска или не биле оженети. Се покажа дека мажите што биле во врска со жени што може да се стават во категоријата „плус сајз“ се чувствуваат посреќни од другите во групата, пишува YourTango.com.

Научниците ги разгледаа резултатите и одговорите на двојките за разни прашања поврзани со нивното задоволство и среќа во врската за време на разни периоди и во врска со разни аспекти на врската. Резултатите покажаа дека мажите што се во врска со дебелки жени се десет пати посреќни од оние што се во врска со слаби жени.

Се разбира, кога љубовта е во прашање, килограмите и големината не се важни