Љубов и Секс

Мажите од овој хороскопски знак не се љубители на долги врски

Мажите од овој хороскопски знак не се љубители на долги врски

Мажите од овој хороскопски знак се многу сомнителни и недоверливи кога станува збор за емоциите на нивните партнерки.

Тие не веруваат дека се искрени и затоа често се против долги, сериозни и озаконети врски.

Мажот во овој хороскопски знак е многу „тежок“ кога е во прашање љубовна врска.

Станува збор за мажите во хороскопскиот знак на Девица.