Љубов и Секс

„Количка“: Поза која ветува незаборавно моќен оргазам

„Количка“: Поза која ветува незаборавно моќен оргазам

Положбата наречена ”количка” не е лесно да ја изведете, но верувајте дека ќе ви се исплати!

Страстите во спалната соба секогаш е добро да ги зачините и со малку поразлични сексуални пози од оние кои што редовно ги практикувате, односно оние кои што од вас бараат да вложите и малку труд.

Позата ”количка” може да ја изведете само доколку вашата ”понежна половина” има силни раце.

Секако дека во оваа сексуална поза и мажот има важна улога.

Наградата по изведувањето на сексуалната поза секако дека е моќен оргазам, помоќен од оние пози кои што вообичаено ги практикувате со вашиот партнер, секако доколку им веруваме на оние кои што веќе ја испробале оваа поза.

Најлесен начин да пробате да го направите ова е така што ќе се спуштите долу потпрени и со рацете и со нозете. Потоа партнерот треба силно да ве фати за нозете, односно колковите, благо да ги рашири и да пенетрира во вас додека вие се држите на подот со вашите раце.

Потребно е малку време и вежби за да се усогласите, но откако ќе ја пронајдете најдобрата положба за вакво нешто, секако дека оваа сексуална поза ви гарантира незаборавно задоволство.

извор:супермен/точка.ком