Љубов и Секс

Кои тајни мажот ѝ ги открива само на саканата жена?

Кои тајни мажот ѝ ги открива само на саканата жена?

Понекогаш мажот не сака да разговара со никого на одредени теми. Меѓутоа, постојат некои работи кои партнерот може да ги каже, но само ако неговата сакана жена го праша за тоа.

Сака силно да ве прегрне

Заљубениот маж е подготвен со денови да ја прегрнува својата сакана. Вашата сакана личност никогаш не ви рекла колку е прекрасно да се спие во вашата прегратка? Поставете му го ова прашање. Верувајте, одговорот ќе ве изненади.

Се плаши да не ве загуби

Најчесто мажите се трудат да го сокријат од своите најмили фактот дека и тие можат да бидат исплашени.

Потреба за емоционална поддршка

Мажот ќе направи сè за да не покаже дека му е потребна помош. Кога ќе го запознаете вашиот партнер доволно добро, ќе научите да препознавате кога без да ви каже – треба да го поддржите. Но, секогаш е подобро кога директно ќе прашате.

Сексуални фантазии

Сексуалноста често се преплетува со вина и срам. Сокриените желби вашиот партнер може да ги сокрие „позади седум планини“. Обидете се да го прашате за тоа.

извор:точка.мк