Љубов и Секс

Кои хороскопски знаци најмногу изневеруваат и зошто?

Кои хороскопски знаци најмногу изневеруваат и зошто?

Неверството во една врска може да ја урне довербата, која најтешко се гради.

Кој од хороскопските знаци е најмногу расположен за неверство и зошто?

Водолија

Ако нешто мразат, тоа е да ги прават работите на традиционален начин. Водолиите сакаат да експериментираат, да запознаваат нови луѓе, возбудлива динамика на животот. Верноста ја сфаќаат како наметната вредност и затоа даваат отпор, бидејќи сакаат нови искуства и слобода, за жал на штета на нивната врска.

Стрелец

Ако се посветат на врската даваат сè од себе да бидат верни. Многу се искрени и не сакаат некој да ги скроти, па имаат проблеми со верноста.

Близнаци

Сфаќаат што е верност, ама тешко ја применуваат. Постојано го менуваат мислењето, во еден момент се вљубени до уши, а во следниот бегаат. Не е реткост Близнаците да изневеруваат, а партнерот тоа да го дознае месеци или години подоцна.

извор: кајгана