Љубов и Секс

Како звучат Македонките за време на секс: Скопјанка,Кумановка,Струмичанка…

Како звучат Македонките за време на секс: Скопјанка,Кумановка,Струмичанка…

Сте се запрашале ли  некогаш како звучат девојките низ Македонија, за време на секс? Ова се интересен описи кој ќе ве насмеат до солзи. Различни девојки од различни краеви и градови на Македонија звучат различно додека водат љубов. Или поточно, изговараат различни зборови и фрази. Еве како звучат Македонките за време на секс.

Тетовчанка – Значи немоем појќе, ќе се отрујем, ќе умрем.

Охриѓанка – Шо онадење е ова море? Вака с’онадит?

Прилепчанка – То чоек, тооооо…

Кумановка – Ааааах ќе умру, ќе погину, ќе се невиду…

Скопјанка – Стај ми го друже… до балчак!

Штипјанка – Цепај тоа пу*ката Симо, ко со тоа бичкијата!

Струмичанка – Малеее, стигна ми до куремо.

Кавадарчанка – Стај го убаво, мамати даа е*ам!