Љубов и Секс

Јасни знаци дека е целосно полуден по вас!

Јасни знаци дека е целосно полуден по вас!

Ако неодамна сте стапиле во врска и не сте сигурни дали тој навистина е заљубен во вас, овие знаци би можеле да ви помогнат.

Како што пишува Хак Спирит, следните четири работи докажуваат дека тој е навистина заљубен во вас.

Најмногу времето сака да поминува токму со вас
Иако е нормално и природно двајцата да имате живот и надвор од врската, важно е да сте си еден на друг омилената личност за поминување време и создавање спомени.

Вие сте му на прво место
Мора да се знаат приоритетите. Мажот кој пријателите или работата ги става пред својата девојка, не е доволно зрел за сериозна врска.

Секогаш ви одговара на пораки
Не ве игнорира и секогаш на пораката ви враќа во разумен рок? Тоа е одличен показател дека му е грижа за вас и дека му е важен контактот со вас. Ако видливо ве игнорира и покажува незаинтересираност, имаме лоши вести…

Не ви дава премногу забелешки
Ако навистина е заљубен во вас, тогаш нема да му пречат некои ситници кои ги правите, а кои можеби не му се допаѓаат во целост. Компромис и здрава комуникација се клучот за успешна врска.

извор:точка.ком.мк