Љубов и Секс

Еве кога мажите немаат желба да водат љубов

Еве кога мажите немаат желба да водат љубов

Еве што сè може да биде причина за неговото нерасположение за акција. Уште еднаш повторуваме, мажите не забележуваат неправилности кај жените за време на сексот. Опуштете се и уживајте.

1. Пари
Парите не се секси тема, освен ако не сте добиле на лотарија и планирате пола од износот да го поделите со него.

2. Вести
Вестите и сексот не одат заедно. Политичките и економските проблеми се одличен начин за додавање на стрес во вашиот живот, а не малку романтика и акција.

3. Семејството
Било какви семејни теми не се примамливи од сексуална перспектива. Постои време и место за такви работи, а пред и после секс деифинитивно не е тоа време, како ни приказни за тоа каде води вашиот однос.

4. Тормозење
Кога ќе дојде до секс, мажот сака жената 100% да ужива во моментот заедно со него. А, забележувањето на тоа како под гардероберот или комодата има прашина е сигурен начин да го “убиеш моментот”.

5. Не си сигурна
Уште еднаш повторуваме, мажите не забележуваат неправилности кај жените за време на сексот. Опуштете се и уживајте.

6. Деца
Ако сте еден од паровите кои имаат деца, не споменувајте ги во овие моменти, бидејќи сè ќе заврши пред да започне. Ги обожувате знаеме, но тие разговори не водат до “жежок секс”.

7. Драма
Велат дека после расправија следува добар секс. Но, таа расправија не би требало да вклучи солзи и драматизирање. Дали вие би сакале маж кој плаче пред секс?

8. Болест
Да се биде болен не е премногу возбудливо па би било подобро да причекате додека сè не се доведе во ред.

извор: точка.мк