Љубов и Секс

Ескорт дама тврди што мажите сакаат од жените

Ескорт дама тврди што мажите сакаат од жените

Мажите бараат и сакаат емотивно и физичко друштво со личност која не ја комплицира реалноста, што значи дека не е секогаш пресуден надворешниот изглед. Ова е искуство на Бела Лара од Перт, која за “Дејли Меил” открила дека таа води живот на ескорт дама, живот од кој научила многу работи.

“Живеам многу интересен живот и секогаш ќе се гордеам со тоа. Тоа ми помогна брзо да созреам и да бидам посеризона личност. Работејќи ја оваа работа, научив да ги прифатам луѓето такви какви што се и дека не треба да ги менувам. Мојот престој во Азија 2015 година беше крај за мене и таму почнав да се занимавам со ескорт”, вели 22 годишната девојка.

Таа вели дека сака слободен животен стил и дека е посебно интересна за своите клиенти, бидејќи секому му пружа она што посакуваат.

На студентите му давала можност за прв секс, искуство, а на повозрасните можност за емотивно да се изразат и поврзат со некој.

“Јас сум бринета со сино – зелени очи, мали гради и сум многу шармантна. Мажите всушност ги привлекува тоа што имам рамнотежа, односно жена која многу работела на својата природна дарба за заведување на мажите. Својата дарба ја развив толку многу и сега ја користам за да заработам и да ги усреќам клиентите. Сакам да разговарам, да се смеам и сум многу опуштена, а сето тоа ги привлекува мажите”, објасна Бела.

“Многу клиенти ми рекле дека повторно ме изнајмувале поради сериозноста и карактерот, а не поради мојот изглед. Комуникативна сум и лесно се вклопувам во нова средина, мажите тоа го сакаат. Моите теми не се оптеретувачки, а знам да бидам и сериозна кога ситуацијата тоа го бара”, рекла Бела.

извор:сител.мк