Љубов и Секс

Ескорт дама открива што сакаат мажите во креветот

Ескорт дама открива што сакаат мажите во креветот

Најпознатата дама за придружба Саманта X одлучи да го сподели делот од нејзиното сексуално искуство  и да ги советува жените што треба да им дозволат на нивните партнери.

Австралиската Саманта X веќе шест години е присутна во секс индустријата, и благодарение на нејзиниот постојан контакт со мажите, таа ги исполни сите најголеми желби и пориви.

Токму поради тоа, таа одлучи да открие што најмногу мажите сакаат за време на акцијата во кревет, а како што вели, повеќето дами дури и не можат да замислат за што се работи.

„Се работи за предигра. За тоа да знаат како да ве возбудат. Да ви пружат задоволство и да ве натераат да се наежите и вашите образи да се зацрвенат.  Всушност станува збор за егото“, истакна таа за „Мама мија“.

„Откако ќе знаат дека ви е добро благодарение на нивните вештини, и тие ќе бидат во ред”, рече таа, објаснувајќи зошто е важно секоја жена да знае што ја возбудува и да го насочи својот партнер кон истото.“

Ако можеш да истражуваш нечие тело, тогаш можеш да го истражуваш своето. Како тој може да знае што да прави за да вие доживеете оргазам, кога ни сами не знаете?“