Љубов и Секс

Една точка е доволна да ве доведе до лудило во текот на сексот – ова е вистинското место кое треба да го притиснете, за незаборавно искуство

Една точка е доволна да ве доведе до лудило во текот на сексот – ова е вистинското место кое треба да го притиснете, за незаборавно искуство

Сите знаеме дека сексот понекогаш станува рутина, но поголемиот дел од паровите се трудат тоа да не биде така.

Меѓутоа, кога со некој поминувате поголем дел од вашето време, факт е дека знаете, како и кога треба да се однесувате.

А, можеби и не знаете!

Дали сте знаеле дека само еден допир може да предизвика сексуална ерупција?

Станува збор за акупресурна точка, позната во древната кинеска медицина.

Таа точка е задолжена за страст. Притискањето на неа, го буди сексуалното возбудување, а секое надразнување станува повеќе интензивно.

Оваа еротска точка се наоѓа на стапалата, под прстите, негде помеѓу 2-от и 3-от ножен прст.

Притиснувањето на таа точка само по себе не е доволно – тоа не е копче.

Најдобро е партнерот да го притискате на двете точки од двете стапала и истовремено орално да го задоволувате, а потоа и тој вас.

Тоа ќе биде врвна предигра, можеби толку многу врвна што ќе се откажете од класичниот коитус.