Љубов и Секс

Детали во машкиот изглед на кои жените “паѓаат”

Детали во машкиот изглед на кои жените “паѓаат”

Иако изгледот не е пресуден, сепак е важен за првиот впечаток кој ќе го остават мажите кај жените:

1. Модерно одело кое го истакнува телото
2. Кошула и фармерки соодветни за градбата на телото
3. Кожна јакна и кожни додатоци
4. Елегантен џемпер или џемпер ролка
5. Носењето на стилски часовник и стилски очила
6. Модерни тренерки кои не личат на “торба”
7. Елегантен капут
8. Стилски патики или елегантни чевли