Љубов и Секс

69 доби конкуренција: Ќе се осмелите ли да ја пробате позата 77?

69 доби конкуренција: Ќе се осмелите ли да ја пробате позата 77?

Добро позната поза 69 доби сериозна конкуренција! Дали се осмелувате да ја пробате позата 77?

Не грижете се, не мора да бидете акробат за да уживате во неа. Слично е на „положбаталажица”, што значи дека го добила името за тоа како е наместено и соединето телото со партнерот додека е во таа позиција.

За да се постигне оваа бројна екстаза, двајцата лежете на колк, така што машкото е зад женското, и гледајте во иста насока. Потоа жената ги става двете нозе околу горната нога на мажот, и кога тој влегува, таа оди со задникот кон него.

Потоа само малку протегнете ги нозете за агол на телото од 45 степени, но останете залепени. Колковите постојано се на иста висина и полека се свиткуваат – така што управувате за време на настанот.

извор:среќа.мк