Љубов и Секс

4 сурови вистини: Ова се работите кои што жената ги прави по лош секс со партнерот

4 сурови вистини: Ова се работите кои што жената ги прави по лош секс со партнерот

Како да задоволите жена? Тоа е прашањето кое што си го поставува секој еден маж, но некои од прашањата немаат целосни одговори…

Секоја жена е посебна, но сепак врз основа на некои од локалните анкети, дојдовме до некои сознанија. Воглавно ова се некои од работите кои што ги прават жените по лош секс:

Водзивнување
Кога жената многу воздивнува во текот на сексот, тогаш треба да знаете дека некои од работите одат во погрешен правец. Треба да знаете дека тогаш во главата на жените се случува вистинско ”торнадо” од мисли.

Самозадоволување
Доколку самата жена почне да се самозадоволува, тоа ви е јасен сиглан дека не сте се покажале како што треба.

Разговор
Доколку по сексот почне да разговара, тоа значи дека не е изморена и дега ѝ е здодевно.

Останува долго во тоалетот
Доколку ”надреално” се задржи во тоалет и долго се тушира, верувајте не сака да ве гледа, а можно е и… Размислете!

извор:супермен/точка.ком.мк