Љубов и Секс

10-те најчести работи кои на мажите воопшто не им се важни, иако жените го мислат спротивното

10-те најчести работи кои на мажите воопшто не им се важни, иако жените го мислат спротивното

Постојат многу работи за кои дамите мислат дека им се важни на мажите, но во повеќето случаи тоа е сосема неточно. Еве кои 10 работи навистина не им се важни на момците:

1. Кој прв на кого рекол „те сакам“: Најлошото што може да се случи е тоа што тој се преправа дека не ве слуша или започнува да кажува нешто неразбирливо. Но, најверојатно и тој ќе ви каже дека ве сака, без грижи.

2. Кој кому прв му се јавил: Покрај тоа, мажот ќе биде задоволен што сте ја презеле иницијативата и сте го направиле првиот чекор.

3. Дали малку сте се здебелиле: Мажите дури и не приметуваат, освен ако не започнете да му пречите со прашањата дали нозете ви изгледаат премногу дебело во фармерките.

4. Како се согласувате со неговите: Вообичаено, ниту тој самиот не се премногу согласува со нив, така што не очекува и вие да ги обожавате.

5. Колку често се гледате: Два или четири пати неделно, мажот нема да се вознемири или да се пожали доколку сте избрале некоја активност пред него.

6. Каков впечаток оставивте на неговите пријатели: Се подразбира, ќе ви биде мило ако неговите пријатели ве сметаат за прекрасна, но вашиот партнер нема да се вознемири ако не му се допаѓате на некој од друштвото.

7. Што носите: Скап црн фустан или обична маица полна со дамки од кечап, вие сте подеднакво атрактивни за него во било што.

8. Дали носите шминка или нe: Повеќето мажи се едногласни дека го претпочитаат природниот изглед кај дамите.

9. Каде ќе ја прославите Новата година: Тоа е далечната иднина за него.

10.Колку партнери сте имале пред него: Се шегуваме, важно е за нив иако лажат дека не е.

извор: нане