Љубов и Секс

Паровите кои во нивните љубовни врски го прават ова најчесто се најсреќни и подолго остануваат заедно

Ретко се шегувате со својот партнер и секоја негова добронамерна провокација ја сфаќате сериозно? Токму тоа може да биде главниот виновник...
Љубов и Секс

Најмногу мажи сакаат да променат една работа кај својата партнерка – и не, нема никаква врска со изгледот

Секако дека вашиот партнер за вас е совршен и најдобар. Но, што доколку мора да издвоите една работа која би ја промениле кај него? Можеби...
Љубов и Секс

Мисионерската поза може да биде многу забавна: Сексолозите советуваат како да го „зачините“ овој момент

Иако мисионерската поза луѓето обично ја доживуваат како најдосадната поза во сексот, вистината е сосема поинаква. Имено, таа може да...