Радио Милева
Русокоси

Лила, Тијана и Сара Мејс, сите три во исто време направија промена на себе, па прашаа: „Како ви се допаѓа?“ (фото)

Лила, Тијана и Сара Мејс, сите три во исто време направија промена на себе, па прашаа: „Како ви се допаѓа?“ (фото)
фото:принтскрин/инстаграм/сара мејс/лила филиповска/тијана дапчевиќ

Која жена не сака промена кога е изгледот во прашање?

Тоа најчесто се однесува на гардероба и подновување на плакарот, но фрирурата исто така е важен момент за освежување или промена.

Нашите три познати Македонки, пејачките Тијана Дапчевиќ и Сара Мејс, а и водителката и инфлуенсерка Лила Филиповска се решија да направат мала промена на своите фризури.

На сите три им се погоди да го направат тоа во ист ден и да се пофалат на својот профил на Имнстаграм.

фотолила филиповска/инстаграм/принтскрин

Освен тоа што се фотографираа со намера убаво да се види промената, тие ги прашаа и следбениците како им се допаѓа?

Она што дополнително им беше заедничко освен што беа на фризер во ист ден, е тоа што се одлучија за руса нијанса, односно техниката нијансирање.

фото: сара мејс/инстаграм/принтскрин

За оваа постапка беа одлучни Сара Мејс и Лила, додека Тијана како и секогаш беше оригинална со кусата коса која ја направи платинесто руса, додека од страните ја остави кратка и во природната боја.

фототијана дапчевиќ/инстаграм/принтскрин

Епа, како им стои промената?

Останати вести од Радио Милева