Лице в Лице

Лила Филиповска: „Мојот Рагнар беше еден од најважните лекови во моето лекување“ (ВИДЕО)

Лила Филиповска: „Мојот Рагнар беше еден од најважните лекови во моето лекување“ (ВИДЕО)

Во најновото интервју што македонската ТВ водителка Лила Филиповска го даде за Џингл ТВ, таа ги обелодени сите детали за нејзината најголема животна победа во борбата со опаката болест – канцерот.

Акцентот во интервјуто Лила го стави на нејзиното домашно милениче, мачорот Рагнар кој според нејзиното кажување, за неа бил најголемиот лек во излекувањето од оваа тешка сосотојба. Со оваа моќна порака во интервјуто, таа објасни впрочем колку се важни домашните миленици, во случајов мачките за луѓето и во добро, но и кога ни е најтешко.

Во продолжение, проследете го интервјуто на Лила Филиповска дадено за нашите соработници од „Џингл ТВ“ (КЛИКНИ ТУКА):

Останати вести од Лице в Лице