Живот и Стил

Летен хит: Погледнете ги новите костими за капење од Роузи Хантингтон-Вајтли

Летен хит: Погледнете ги новите костими за капење од Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли со тропска фотосесија ја претстави својата колекција костими за капење.

31-годишниот модел, кој го роди своето прво дете со Џејсон Стејтам пред 11 месеци, за колекцијата изјави: Колекцијата вклучува егзотичен принт со палми, риги типични за лежалки и ведри бои кои навистина го доловуваат чувството на лето.

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли

Роузи Хантингтон-Вајтли