Радио Милева
ги сака животните, но не умее со нив

Лепа Лукиќ ја касна куче среде ресторан: Наместо селфи, миленичето ја гризна! (ВИДЕО)

Лепа Лукиќ ја касна куче среде ресторан:  Наместо селфи, миленичето ја гризна! (ВИДЕО)

Пејачката Лепа Лукиќ можеби е љубител на животни, но дефинитивно не знае како да им пријде.

Во еден ресторан, кралицата на народната музика, Лепа Лукиќ, уживаше во оброк со пријателите, и кога, во состојба на разнежнетост и емоции, се обиде да си направи селфи со кучето и се случи пех!

Популарната пејачка го милуваше кучето што режеше, но тоа не ја спречи да се обиде да се фотографира со него.
Сепак, на кучето очигледно не му беше пријатно во нејзините прегратки па ја касна пејачката, а таа вресна од болка, а потоа го „фрли“ миленичето од нејзините раце.

Останати вести од Радио Милева