Радио Милева

Лепа Брена сподели селфи со новата снашка, Сандра: Русокосите блескаат (ФОТО)

Лепа Брена сподели селфи со новата снашка, Сандра: Русокосите блескаат (ФОТО)

Сандра Миљаковиќ, која потекнува од селото Будиловина кај Брус, каде сè уште живее нејзиното семејство, е новата, несудена снаа на Лепа Брена. Девојката на Виктор Живојиновиќ има 26 години, студира на Филолошкиот факултет во Белград и работи како шминкер, а тие двајца се во врска речиси една година.


Виктор веќ
е ја донесе дома девојката, па и ја престави на својата мајка, а откако Лепа Брена и Сандра се запознаа, станочигледно станале блиски штом фолк дивата  на својот профил на Инстаграм решила да  објави селфи со идната снаа.


Имено, дваете се фотографирани во автомобилот, а обете имаат очила за сонце и блескаат на фотографијата. Ќе блескаат ли вака откако снашката ќе и влезе в куќи на Брена, ќе видиме?

Останати вести од Радио Милева