Радио Милева

Лепа Брена ќе се фати за глава: Зарем и тој мораше да влезе во „Парови“?

Лепа Брена ќе се фати за глава: Зарем и тој мораше да влезе во „Парови“?

Во реалното шоу „Парови“ синоќа гостин беше некој кој е многу познат на пејачката Лепа Брена.

Станува збор за Борис Мачешиќ, компизитор кој има направено неколку хитови за голем број југословенски ѕвезди, меѓу кои и Лепа Брена.

-Ја напишав „Удри Мујо„ за Лепа Брена, тоа беше најпродаван албум, изјави тој.

Од неговата посета беше изнендена и Весна Ривас која исто така има соработувано со Борис.

Останати вести од Радио Милева