Мегафон

Лара Иванова со видеотизер ја најавува новата песна „Полудена по тебе“

Лара Иванова со видеотизер ја најавува новата песна „Полудена по тебе“

Младата пејачка Лара Иванова со видео тизер ја најави својата втора  втората песна насловена „Полудена по тебе“.

Композитор на  музикатае Иле Спасев, а за стиховите се погрижил Робин Зимбаков. Публиката може да очекува и англиска верзија од песната насловена како “Crazy about you”.

Видео записот и песната се во најава дека ќе бидат промовирани многу наскоро.

 

View this post on Instagram

 

Coming soon…stay tuned💗

A post shared by Lara Ivanova⛈ (@_lara.iv_) on