Лице в Лице
животни приказни од зад сцената

Ксенија Николова отворено за борбата за мајчинство: „Скриена сила за големо искушение“ (ВИДЕО)

Ксенија Николова отворено за борбата за мајчинство: „Скриена сила за големо искушение“ (ВИДЕО)

Таа е дама која инспирацијата ја црпи од сопстениот живот и секојдневие и на тој начин ги создава своите романи. Борбеноста и е заштитен знак, искреноста е таа којашто ја води низ животот, а нејзините испишани зборови со сигурност ќе врежат меморијата на оние со нагласен сензибилитет.

Писателката Ксенија Николова го збогати новото издание на естрадниот магазин Бекстејџ, зборувајќи за една од најважните но и на чувствителните животни теми, како што е мајчинството.

Ксенија  во „магазинот од зад сцената“ отворено проговори за тешкиот период низ којшто моментално минува, а со  разговорот веруваме дека ќе ги охрабриме сите оние кои  се борат да станат родители.

Останати вести од Лице в Лице