Радио Милева
Љубов голема

„Круната на нашата љубов доаѓа“: Марко Миљковиќ ја има формулата за популарноста со Луна

„Круната на нашата љубов доаѓа“: Марко Миљковиќ ја има формулата за популарноста со Луна
фото:луна ѓогани/инстаграм

Марко Миљковиќ и Луна Ѓогани направија врева околу нивната тајна венчавка, а сега Миљковиќ првпат проговори за медиумите и ја коментираше неговата љубов со Луна.

Како што вели, круна на нивната љубов ќе биде бебето, кое едвај го чекаат секој ден, имајќи предвид дека Луна е во деветтиот месец од бременоста.

– Формулата на нашата популарност е нашата љубов и нашата борба за тоа. Не постои личност на светот што не би сакала некој да ја сака онака како што се сакаме, и како што одминува времето, таа љубов расте, а љубовта му дава значење на сè во животот, тоа е гориво на сите, вклучително и наше. И оној што не сака нас, сака љубов како нашата – рече Миљковиќ, и додаде:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

– Реков минатата година, ние сме луѓе со крв и крв, со недостатоци и доблести и како такви совршени едни за други – рече Марко, и продолжи за венчавката и впечатоците.

– Впечатоците се уште се таму и ќе бидат подолго време, самиот чин на венчавање во црквата, а потоа и клипот на Луна за мене како подарок ме прават да се чувствувам најисполнет досега, и круната на нашата љубов и нашиот брак допрва доаѓа, тоа е нашето бебе. Во извесна смисла, тој смени сè и ништо – ништо, бидејќи Луна беше моја сопруга и пред овој чин, но сега таа е официјално пред законот и пред Господ – заклучи Миљковиќ.

Останати вести од Радио Милева