Радио Милева
ријалити однадвор...

Кристијан Голубовиќ јавно и се закани и на Кија Коцкар: „Знаш колку такви јас имам „поминато“ покрај ВЦ школка во тоалетот?“ (ФОТО)

Кристијан Голубовиќ јавно и се закани и на Кија Коцкар: „Знаш колку такви јас имам „поминато“ покрај ВЦ школка во тоалетот?“ (ФОТО)

Поранешниот криминалец и затвореник Кристијан Голубовиќ повторно јавно и се закани на некогашната победничка на „Задруга“, денес пејачка,  Кија Коцкар и и порача да престане да си игра „ријалити“  однадвор, а ако веќе сака, са влезе и да се приклучи на екипата во оваа сезона на „Задруга 4“.

„Кија си игра ријалити однадвор. Нека дојде овде. Знаеш колку такви имам еб*нo покрај ВЦ школка во тоалетот?  Правете петиција за заштита на ВЦ школките! Да ја набијам јас неа на ку*ов! Нека дојде овде да ја еб*м вербално“ – врескаше лутиот Кристијан.

„Немој, Кристијан, тоа е она што таа го сака“ – му рече Стефан Кариќ.

„Се колнам дека ќе и покажам што е вистинско ријалити“  – викаше Голубовиќ.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristijan.krile_official/kijakockar

 

Останати вести од Радио Милева