Радио Милева

Крие од јавноста: За овој детаљ од приватниот живот Ана Севиќ никогаш не зборува!

Крие од јавноста: За овој детаљ од приватниот живот Ана Севиќ никогаш не зборува!

Пејачката и водителката Ана Севиќ е во центарот на вниманието, па за нејзиниот приватен живот често се пишува и зборува.

Меѓутоа, има тема за која пејачката никогаш не сака зборува. Станува збор за нејзиниот татко кој никогаш не сакаше да ја признае, па затоа бившата сопруга на Дарко Лазиќ, го носи презимето на мајка и.

Иако во нејзината кариера даде многу  интервјуа, таа никогаш не го спомна нејзиниот татко кој не беше со неа додека растеше.

Покрај Ана, постојат и други пејачи кои не се во најдобри односи со родителите.

фото:Владмир Шпоричич

Останати вести од Радио Милева