Радио Милева

Кралица на лапсузот: Тања Савиќ повторно се избламира

Кралица на лапсузот: Тања Савиќ повторно се избламира

Пејачката Тања Савиќ во јавноста е позната по своите лапсузи. А сега тоа уште повеќе го потврди.

На прашањето што користи за опуштање пред настап Тања даде шокантен одговор:

– Лепеза да ме олади, изјави Тања низ смеа, а кога го  сфати прашањето одговори:

-Не конзумирам алкохол додека настапувам.

Исто така Тања ја прашаа каде е нејзинот сопруг, дали се во ред или можеби се дестанцирани, а потенцираше дека само си ја работи својата работа и нема потреба да ја прашуваат за сопругот.

фото: Дамир Дервишагиќ, Драган Кадиќ

Останати вести од Радио Милева