Радио Милева

Копија на тато: Неџла и Бали Бег конечно го покажаа синчето Каран кој е мал убавец (фото)

Копија на тато: Неџла и Бали Бег конечно го покажаа синчето Каран кој е мал убавец (фото)
фото:фахрие евџан/инстаграм

Наследникот на турската актерка двојка Фахрие Евџан и Бурак Озчивит или попознати како Бали Бег и Неџла, синчето Каран, веќе е потпораснато седум ипол месечно бебенце.

Помина доста време откако Бурак и Фахрие станаа родители за првпат, но немаа намера да и го покажат на јавноста својот наслендик.

фото:фахрие евџан/инстаграм

Деновиве гордатата мајка се реши на сите да им го покаже својот мал убавец кој е копија на тато.

фото:фахрие евџан/инстаграм

Каран е облечен во бели шпилхозни како космонаут и носи чорапчиња со знакот на Супермен.

фото:фахрие евџан/инстаграм

Малиот Озчивит уште од бебе жвее голема слава, а иако на неговите ултра познати родители им беа понудени многу пари за да го покажат во некој магазин, тие не се одлучија на таков чекор.

Останати вести од Радио Милева