Мегафон

Констракта со најава за прво видеоинтервју за македонски медиум пред настапот на „Евросонг“ и нејзиното доаѓање на концерт ова лето во Дојран

Констракта со најава за прво видеоинтервју за македонски медиум пред настапот на „Евросонг“ и нејзиното доаѓање на концерт ова лето во Дојран

Ултрапопуларната и сензационална „Констракта“ со поздрав до Македонците го најавува нејзиното прво интервју во Македонија ексклузивно на JingleTV, како и најава за нејзиниот концерт во Дојран ова лето.


Која е тајната на успехот со кој се здоби Ана Ѓуриќ – Констракта, како претставник на Србија на годинешното издание на Евросонг во Торино, Италија. Како и тоа дали ја очекува голема победа на евровизиската сцена, како ќе звучи „In corpore sano“ ова лето во Македонија и многу ексклузивни моменти, наскоро во ексклузивното интервју во емисијата Showtime на Jingle TV.

 

Интервјуто ќе биде емитувано во живо преку стриминг видео платформата на Jingle TV преку Facebook и YouTube: www.facebook.com/jingletv.mk / www.youtube.com/JingleTV