Радио Милева

Конечно призна: Катарина Грујиќ откри зошто раскинала со момчето! (видео)

Конечно призна: Катарина Грујиќ откри зошто раскинала со момчето! (видео)

Откако се појави првпат на сцената, за Катарина Грујиќ често се пишува, како за професионалниот така и за приватниот живот.

По речиси еднагодишна врска популарната пејчка Катарина Грујиќ неодамна раскина со своето момче, црногорскиот бизнисмен Коста Обрадовиќ.

„Единствена причина поради која се разделивме е тоа што се дистанциравме и моравме да ја прекинаме таа врска. Нема никакво изневерување, како што пренесуваат медиумите. Ве молам да ме оставите на мира. Не сакам да ми се мешаат во приватниот живот и да пишуваат разни глупости“, изјави Каќа за Премиера.

 

Останати вести од Радио Милева